Töltődő nyári börze
2021. július 24-én szombaton TÖLTŐDŐ munkacsoportunk nyári börzét szervezett a Tomory Lajos Múzeum kertjében reggel 8 és 11 óra között. Az eseményt Facebookon több kerületi és Dél-pesti csoportban megosztottuk. Az ingyenes asztalfoglalást előzetes regisztrációhoz kötöttük. A vásáron nem szabtunk meg semmi kritériumot, bármit lehetett hozni. Mi is készültünk ruhákkal, játékokkal és kiegészítőkkel, amiket tetszőleges áron vásárolhattak meg tőlünk a TÖLTŐDŐ javára.
A résztvevőket az újonnan elkészült töltődős egyenpólóinkban fogadtuk és házi készítésű vegán süteménnyel kínáltuk. Aki nem hozott magával saját poharat, az Átalakuló Wekerlétől kölcsönkapott re-pohárból ihatott házi limonádét. A vásárra ellátogatott a ClubNetCet Egyesület néhány tagja is.
A börze után még ottmaradtunk átválogatni a megmaradt holmikat, aminek egy részét a legközelebbi vásáron majd újra árusítunk. Egy autónyi adagot elszállítottunk bevált gyáli adománygyűjtő helyünkre, 2 zsákot pedig a Besence utcai FKF Szemléletformáló és Újrahasználati Központ ruhagyűjtő konténereibe helyeztünk.
Reméljük, hogy a résztvevők a kevés vásárló ellenére is jól érezték magukat a természetközeli helyen. Fontos számunkra a visszajelzés, ezért örömmel fogadjuk tapasztalt börzés követőink ötleteit, tanácsait is! Köszönjük a részvételt és a múzeumnak pedig hogy a rendelkezésünkre bocsátották a kerthelyiséget!
 

Írta: admin