Nyári töltődő családi program a 18. kerületi Tomory Lajos Múzeum kertjében
Az egyesületünk keretein belül működő 18. kerületi ‘Töltődő – közösségi tér, öko- és anyaközpont’ 2020. augusztus 11-én „Nyári töltődő” néven családi napot szervezett a Budapest 18. kerületi Tomory Lajos Múzeum kertjében.
Köszönjük a résztvevőknek, hogy eltöltöttetek velünk egy délelőttöt ezen a programon. Limondéval, sütivel, gyümölccsel vártuk az érdeklődőket a pavilon alatt, ahol általunk olvasásra ajánlott könyvekkel, hordozó- és „zöld” háztartási eszközökkel készültünk, mint mosható betétek, pelenkák, úszópelenkák, szalvéták, szendvicscsomagolók, luffaszivacs, sőt még otthon készült tisztító és tisztálkodószereket is vittünk.
Maga a helyszín nagyon jó választásnak tűnt a veteményes, a kavicsos játéktér és a bejárat háromszögében. Amíg jó idő lesz szívesen szerveznénk még ide találkozókat. Érdemes az érdeklődőknek figyelniük egyesületünk és a múzeum oldalát is – ők is szerveznek a közeljövőben családos programokat.
Beszélgettünk hordozásról, gyereknevelésről (Pozitív Fegyelmezés), a kisgyermekes lét sajátosságairól, a születéstől való biliztetés jelentőségéről, klubalkalmak lehetőségeiről a környéken. Ezzel kapcsolatban hamarosan jelentkezünk! Tartsatok velünk a jövőben is! Szívesen fogadjuk észrevételeiteket, javaslaitokat vagy kéréseiteket, hogy úgy alakíthassuk az együtt töltött időt, hogy mindenkinek „TÖLTŐDŐ” legyen. ☺
Szeretettel: Lejla, a TÖLTŐDŐ és a Civil Zöldítők Egyesületének csapata

Írta: admin

Kategóriák: Eredményeink
Címkék: Töltődő