Kokárdás szemétszedés a Nefab Hungary-vel
„This is the new cool!” – Igen, ez az új menőség!
Ha mindenki csak egy picikét tenne a szabadidejében a közösség, a természet szolgálatáért, akkor nem lenne ilyen beteg a világunk és a minket körülölelő természeti környezet. Természetesen az önkéntes tevékenység bármely területen dicséretes.
Március 18-án Pestszentlőrincen összegyűlt 22 ember példát mutatott arra, hogy mire vagyunk képesek mi emberek, ha csak egy picit túltekintünk szűkebb környezetünk határain és teszünk, adunk valamit a közjóért. A szombati Kokárdás szemétszedő akciónk társszervezője a Nefab Packaging Hungary volt. A 22 önkéntes 2 helyszínen szedte a szemetet délelőtt 9:00-től 11:00 óráig. Az egyik helyszín a Péterhalmi-erdő Nemes utca felőli oldala volt, itt 18 önkéntes dolgozott a szép tavaszi időben, kellemes napsütésben. A kiszemelt területet gyönyőrűen megtisztítva hagytuk hátra 42 zsák szemetet és egyéb lomokat hordva ki az erdőből. A másik helyszínen, a Ferihegy és Szemeretelep vasútállomások között 4 civil tevékenykedett, itt a szemétszedés eredménye 7 zsák szemét és egyéb kacatok.
Köszönjük minden önkéntesnek a részvételt, a segítséget, a 18. kerületi Önkormányzatnak a zsákokat, valamint az összegyűjtött szemét elszállítását és köszönjük a kerületi Városrendészetnek, hogy biztosította számunkra a helyszínt!
Egyesületünk szívesen fogadja az SZJA 1 %-okat, kérjük támogassatok bennünket, hogy minél több hasonló környezetvédelmi megmozdulást tudjunk szervezni a jövőben is! Adószámunk: 19239259-1-43

Írta: admin

Kategóriák: Eredményeink
Címkék: Szemétszedés